Rick Falkvinge(pp) sopar mattan med Johan Pehrson(fp)

Igår kväll var det som sagt valduell mellan Rick Falkvinge(pp) och Johan Pehrson(fp) i SVT Debatt och det var både roande och skrämmande. Roande för att Falkvinge fullständigt sopade mattan med Pehrson men även skrämmande därför att Pehrson inte har koll på de juridiska bitarna. Det är inte konstigt att vi fått den vidriga Ipred-lagen med tanke på politikernas okunnighet i rättssäkerhet och integritetsfrågor.

Tyvärr har Johan Pehrson inte utvecklats ett dugg i fildelningsfrågan sedan Ipred-debatten i oktober 2008 då Pehrson jämförde fildelning med att sno grannens gräsklippare. Tyvärr finns den debatten inte kvar på SVT.

Duellen mellan Falkvinge och Pehrson börjar 35 minuter in i programmet och den finns HÄR.(klicka)


Här är Eftersnack som börjar med kommentarer från SVTs kommentatorer. Spola sedan in 7 minuter så kommer eftersnacket med Pehrson och Falkvinge:


DN, DN,
Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: King Eguren

Ja om mansprutar ut 300 ord per sekund i munnen så vinner man alltid, troligen inte.En mer normal människa ser paniken hos honom att han inte fått så mycket medial plats så allt han säger blir värt noll, man kan ju inte diskutera med en person som vägrar prata konstant.Pinsamt Dick...

2010-09-17 @ 09:30:44
Postat av: King Eguren

Lite fel i förra kommentar:"man kan ju inte diskutera med en person som vägrar prata konstant."Ska vara:"man kan ju inte diskutera med en person som vägrar sluta prata och ger ingen annan en syl i vädret."

2010-09-17 @ 09:33:06
Postat av: scaber nestor

@King.Bemöt det han säger istället för hastigheten han säger det med.

2010-09-17 @ 10:05:39
URL: http://scabernestor.blogg.se/
Postat av: Carl

Tack! Det där jävla klippet är ju omödligt att hitta via Debatts egen sida på SvT...

2010-09-17 @ 10:42:14
Postat av: Ingen speciell

@King EgurenOm det är pinsamt, hur pinsamt är det då inte av Johan att när han väl får ordet antingen komma med mossiga argument eller dåligt improviserade ogenomtänkta exempel med låg verklighetsförankring, alternativ nedvärderande härskartekniker. Iofs rena faktafel lyckas han stoppa in också. "Idag lagras ju din telefonfaktura hur lång tid som helst." När det bevisligen redan finns en hård begränsning i dagens lagstiftning.Är det då konstigt att Rick blir taggad och vill bemöta de uppenbart okunniga alternativt lögnaktiga uttalandena direkt? Jag tycker inte det.

2010-09-17 @ 14:14:10
Postat av: Undrande...

@King Eguren:"Dick..."Är det nivån på din argumentation? Måttligt imponerande.

2010-09-17 @ 18:43:39
Postat av: Niklas_B

Jag håller med ovanstående talare "Ingen speciell" då Johan som själv säger att han vet så mycket och har läst juridik i hela 6 år inte kan svara på Ricks frågor bättre än dessa lösaktiga argument, han sade något i stil med "fildelning är samma sak som om du ser en cykel ligga på vägen och tar den".. Det är inte alls samma sak, däremot om du skulle se en cykel och göra en exakt kopia av den så kan vi snacka. Dessa människor måste lära skillnad på kopiera/flytta, ctrl+c/ctrl+x...@King EgurenVäldigt omoget av dig.

2010-09-21 @ 09:53:12
URL: http://piratpartiet.se
Postat av: birkenstock shoe on sale

Your views truly open my mind.2011-05-17 @ 05:53:03
URL: http://www.usabirkenstocks.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.