Bli en vinnare i valet!

Nu är vi i slutet av valrörelsen där vi hört och sett de politiska blocken flytta skattekronor hit och dit samtidigt som de kastat en massa skit på varandra. Mediabevakningen har varit urusel som i stort sett bara rapporterat om opinionsundersökningar och om varför Mona Sahlin är skit och Reinfeldt populär. Sen har media av någon anledning gett SD en massa publicitet också. Övriga partier utanför riksdagen har inte fått fram sina frågor alls utom Gudrun Schyman när hon eldade pengar i Visby.

För mig har det alltså varit en skitdålig valrörelse eftersom det som är viktigt för mig INTE alls funnits med i debatten, nämligen:

RÄTTEN TILL MITT PRIVATA LIV!

Rätten till mitt privatliv är en av de absolut viktigaste frågorna i valrörelsen och inget av de två stora blocken har varit i närheten av frihet och personlig integritet.
Oavsett om det är alliansen eller de rödgröna som vinner valet är de redo för att införa datalagringsdirektivet som gör att ALL vår kommunikation lagras och Sverige förvandlas därmed till en fruktansvärd övervakningsstat. Vi har redan infört FRA-lagen som gör att staten ser vilka vi kommunicerar med, datalagringsdirektivet kommer även att lagra själva innehållet i vår kommunikation. 

Jag skulle aldrig kunna rösta på något av partierna i de två blocken eftersom det innebär att jag förlorar rätten till mitt privatliv. Skillnaden med de båda blocken är inte särskilt stora, och den skillnaden det kan vara i vissa enstaka frågor är inget i jämförelse med att ständigt vara bevakad av staten. Så om du röstar på något av partierna i de politiska blocken är du en BIG LOSER som inte äger ditt liv, hur många skattekronor per månad var det värt för dig?


Jag har redan röstat PIRAT och känner mig därmed som en vinnare. Bli en vinnare du också!


Bloggar och media om valet och personlig intgritet: Opassande, Lars ErickCaspian Rehnbinder, Beelzebjörn, Kunskapssamhället, På Riktigt, Oscar Swartz, HAXDN, GP, Exp, SvD, svt, svt, DN, DN

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Alex

Vad många inte tänker på är att allt för mycket enighet i riksdagen är farlig. Vi måste ha mer diversitet bland våra lagstiftare. Vi behöver mer debatt, argumentation, för att man skall kunna göra ett informerat beslut. När FRA röstades igenom, var det på grund av grupptryck. Att rösta nej mot FRA är att tänka med BÅDE hjärnan och hjärtat. Att rösta ja är att inte tänka alls. Rösta PP.

2010-09-12 @ 16:52:13
Postat av: Lars-Erick F

Kan bara instämma.

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/09/isobel-saknar-liksom-jag-alternativ-men.html

2010-09-12 @ 17:37:35
URL: http://lars-ericksblogg.blogspot.com
Postat av: médicament pour maigrir

actually very good perspective on the subject and rather well written, this undoubtedly has put a spin on my day, many thanks from the USA and retain up the excellent work

2011-04-19 @ 10:28:03
URL: http://medicamentpourmaigrir.wordpress.com/
Postat av: birkenstock shoe on sale

Your views truly open my mind.

2011-05-17 @ 06:02:26
URL: http://www.usabirkenstocks.com
Postat av: Comment

great post

2011-06-13 @ 10:22:54
URL: http://www.pen-montblanc.com
Postat av: entreprise

Utterly indited subject matter, appreciate it for entropy.

2011-06-25 @ 22:13:47
URL: http://blog.nrj.fr/cartevisitegratuite
Postat av: perdre des cuisses

You have brought up a very superb details, thank you for the post.

2011-07-06 @ 18:40:56
URL: http://perdre-la-cellulite.com
Postat av: menu minceur

Ce site web est extraordinairement délassant à feuilleter! Ca devrait être le thème principale de ce site internet.

2011-07-06 @ 18:41:37
URL: http://recette-minceur.biz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.