SÄPO frias trots åratal av grovt brott mot svenska medborgare

SÄPO har i många år, sen kanske tio år tillbaka brutit mot grundlagen. Enligt en utredning som nu kommit fram till allmänhetens kännedom har SÄPO i utredningar avlyssnat människor och sedan struntat i att förstöra det insamlade materialet som de ska, enligt lagen, när utredningarna väl lagts ner. Trots att det handlat om upprepade brott i åratal har inga chefer ställts till svar hos SÄPO, utan åklagaren har valt att fria dem p.g.a. INKOMPETENS hos SÄPO! De visste inte vad de gjorde!!! Ja jävlar!

Det är alltså vår SÄKERHETSPOLIS som fått stämpeln som inkompetenta. Hur kan detta vara möjligt?

Det finns en alldeles för dålig respekt bland våra myndigheter att följa lagar, dessutom saknas totalt respekt för medborgarnas integritet och privatliv som behandlas som disktrasor. Om inte våra myndigheter ska behöva följa lagen, vem ska då göra det?

Det här visar hur farlig FRA kan vara för oss medborgare eftersom den massavlyssning och det material FRA samlar in även används som byteshandel med andra länder. Styrs FRA likt SÄPO av inkompetenta människor som blir friade från alla brott?

Det här borde vara STORA rubriker i alla nyhetsmedia men det verkar bara vara SVT, d.v.s. public service som grävt i fallet överhuvudtaget. Övrig press verkar mest intresserade av den kungliga såpoperan just nu.

Bland våra riksdagspartier är det också väldgt tyst, i bloggosfären verkar det mest vara pirater som just nu svallar över av detta grova brott mot vår grundlag och våra medborgerliga rättigheter.

PIRATPARTIET måste in i riksdagen NU!


Om Säkerhetspolisen
Säkerhetspolisen förebygger och avslöjar brott mot rikets säkerhet, bekämpar terrorism och skyddar den centrala statsledningen.

Syftet med verksamheten är att skydda det demokratiska systemet, medborgarnas fri- och rättigheter samt den nationella säkerheten.


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.