Amerikanska militären attackerad av Hollywood

PCföralla:

Den amerikanska filmindustrin som representeras av organisationen MPAA ska enligt ett läck dokument ha visat sin oro för att trupper i Irak ägnar sig åt olaglig piratkopiering. 

Enligt nyhetsbloggen Torrentfreak har ett tidigare hemligstämplat dokument från den amerikanska militären nu läckt ut. Dokumentet avslöjar att MPAA tidigare kontaktat den amerikanska militären och frågat varför soldater tillåts köpa piratkopierade dvd-skivor med filmer på de amerikanska baserna. 

I dokumentet framgår det att den amerikanska militären svarade att soldaterna haft problem att köpa lagliga dvd-skivor och att de ibland behöver koppla av med lite filmer mellan striderna. Det enda sättet att få tag på filmer har varit från irakiska försäljare.

Dokumentet ska även visa att den amerikanska militären flera gånger försökt få filmindustrin att erbjuda ett smidigt sätt för soldaterna att köpa filmer på laglig väg, något som enligt den amerikanska militären inte hörsammats.

Läs dokumentet på Torrentfreak.


Hollywood har ju tidigare meddelat att de först vill utrota alla pirater innan de gör lagliga tjänster på nätet, undrar om detta även gäller för den amerikanska militären?Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Anno Nymous

Det är ju en micro-version av verkliga samhället, bolagen vill inte ge oss det vi vill ha, när vi väl skaffar det själva så stämmer de oss.]

2010-05-23 @ 14:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.