Farmor Gun i Studio Ett och nya Acta-läckor

Farmor Gun med i Studio Ett idag. Lyssna här.

Kommentar från lyssnare:
Mycket intressant reportage om Farmor Gun. Jag hoppas personer som hon kan sätta fokus på de viktiga frågorna i valrörelsen (istället för icke-frågor som t ex rut-avdraget). De viktigaste frågorna är de som rör demokrati och mänskliga rättigheter. Vi tassar steg för steg bort från demokratin men ändå är det endast PP som satt ned foten. Jag har anslutit mig till PP av denna orsak och jag hoppas innerligt att övriga partier följer efter och lyfter fram demokrati och mänskliga rättigheter. Inte i Afghanistan eller Iran, utan här hemma i Sverige och i EU. Det finns ett demokratiskt tomrum som växer för var dag. Vi måste alla hjälpas åt att täppa till det. (Albert, Västerås)

Christian Engström informerar om nya Acta-läckor, som mer ingående visar vad de olika länderna har för synpunkter.

Upphovsträtan: Största ACTA-läckan hittills har nu inträffat. Läs Michael Geist om saken och se det läckta dockumentet (pdf) som detaljerat förklarar varje lands hållning. Jag har bara hunnit skumma det litet än så länge, men det är mycket intressant, om än litet rörigt. USA vill bland annat se ett globalt DMCA-system med notice and takedown. Jag hoppas att många ögon nu kommer att granska dokumentet.

 

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Beglund

Jag skrev också några rader om Farmor Gun - Klippan!http://lakonism.blogspot.com/2010/03/klippan-farmor-gun-och-piratpartiet-pa.html:-)

2010-03-02 @ 23:14:59
URL: http://lakonism.blogspot.com
Postat av: satmaran

ja, visst är Gun härlig!

2010-03-03 @ 08:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.