Nej till SWIFT och solen skiner!

Vilken dag det blev! Strålande!!!
Chrstian Engström (pp) skiner som en sol.


Det blev ingen bankdatalag, SWIFT, EU-parlamentet sa nej med röstsiffrorna 378 mot 196.

Piratpartiets Presscenter: En seger för integriteten och demokratin.

Rick FalkvingeHAX, Mark Klamberg, JingeSvD, DN


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: OlofB

Grattis CE!! Här i Borås är det en riktigt fin dag också.Nu hoppas vi bara internetaktivister hjälper Iranska motståndet tillräckligt mycket för att de ska få det bättre där nere...

2010-02-11 @ 15:16:53
URL: http://olofb.wordpress.com
Postat av: Michael

Iran kommer ändra sig självt med tiden det behövs inget tredje världskrig tack.Tro det eller ej men iranier är extremt smarta och du lär knappast hitta mer livsnjutande människor någonstans, dom komemr söka sin frihet själv och detdär landet har interna problem som dom måste smälta först, vilket bara kan göras när den gammla fanatiker generationen inte finns kvar.Livsnjutare broder livsnjutareTrots allt det är vad som ledde Alexander till att ta över Zoorasterna.

2010-02-11 @ 15:40:14
Postat av: Michael

Lustigt att det inte går att kommentera på din sida likasp var det struligt att komma in på den , har du Fra spann på dig eller är detbara bloggmotorn som jiddrar?.Iran kommer lösa sig självt ska du se ett tredje världskrig behövs inte tack.Iranier är extremt smarta individer och extrema livsnjutare därför.Trots allt var det vad som ledde dem till att låta Alexander invadera zoorasterna.Problemet är bara att man måste vänta ut den fanatiker generation av äldre dårar som lever kvar där än, när denna generation försvinenr blir det ett annat iran ska du se.

Ja man blev något förvånad över att Eu sa nej till swift.

får se hur länge det håller.Usa får en alltmer arrogant syn gentemot världen, ett annat land som mördat så mycket folk senaste årtiondena för man leta efter.

Blir Vä Eus nya arme istället som tar tredje rikets plats.Dom är Stora grisar, jobbade på arlanda ett tag och städade deras plan, man kan tro dom är 6 åringar i vuxna kläder inget vett och etikett, kastar skräp lakan och kuddar överallt och förbrukar extremt mycket skräp.Idag ska jag fira över Swiften, tårta och vit vin undanstoppade pengarna kommer fram när dom behövs som mest ; )

2010-02-11 @ 15:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.