Datalagringsdirektivet, endast PP säger ett klart NEJ!

Så kom det då fram till slut att även Miljöpartiet och Vänsterpartiet rättar in sig i ledet bakom Socialdemokraterna och säger ja till direktivet. Det innebär att samtliga partier som sitter i riksdagen idag vill införa EU:s datalagringsdirektiv som drivits fram av Thomas Bodström(S), och som redan accepterats av den borgerliga regeringen.

SR:
Socialdemokraterna har fått kompromissa för att nå en uppgörelse mellan de rödgröna, säger Thomas Bodström.
Socialdemokraterna har tidigare krävt att teleoperatörerna ska lagra uppgifter om e-posttrafik och telefonsamtal i två år, men är nu beredda att acceptera EU-direktivets lägstagräns på sex månader.

Frågan har åter blivit aktuell därför att EU:s domstol i förra veckan fällde Sverige för att inte har infört direktivet. Domen innebär att Sverige nu förväntas införa det, men i dagsläget tyder allt på att det inte kommer att införas före valet i höst.

Piratpartiet blir därmed det enda partiet i riksdagsvalet som säger nej till direktivet.Kommentarer
Postat av: Michael

Föga förvånande,, som vanligt kan inte dom såkallade olika sidorna hålla sig från att visa oss deras riktiga ansikten.Vi har ju redan mer än allt redan sett att dom olika partierna står på samam sida och spelar oss en teater.Varför annars ta vid där nästa parti slutade?Bara en stor teater hela systemet.2010-02-12 @ 08:57:45
Postat av: Margarete

I hate politics. I've always had problems with understanding them. Politician don't know to do concrete facts and as they can't speak precisely.

2011-10-26 @ 14:58:33
URL: http://www.vacanta.com/cazare-straja/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.