Moderata Kenta i farten igen

Nu vet vi varför det går så bra för Piratpartiet. Moderata Kenta har precis meddelat att moderaterna inte bryr sig så mycket om mänskliga rättigheter, personlig integritet, rättssäkerhet och yttrandefrihet på nätet, sådana frågor kallar Kenta och moderaterna "fildelningsfrågor" och Kenta skriver: "Det visar också att (m) går itakt med sin väljare."
Medan moderaterna pysslar med andra frågor och låter den lilla privata nöjesindustrin bestämma reglerna på Internet och leka lagstiftare, domare och privatpolis, så strömmar svenska folket i protest till PP.

Nu har PPs medlemsantal passerat centerpartiets, därmed är PP det tredje största partiet i Sverige, räknat i antal medlemmar.
Jag trodde personligen inte att det skulle gå så här fort, men eftersom medlemmarna fortsätter att strömma in till PP så frågar jag Kenta: Vilket parti står på tur i listan som PP passerar?

Du ska få en ledtråd, det kan börja på bokstaven M

Om du inte kan gissa, så kolla: HÄR (klicka).
Kolla även siffrorna för ungdomsförbunden.

Till sist:
Kenta, med anledning av din rubrik "Moderata väljare prioriterar ekonomin, miljön och sjukvården"
Om miljön säger Naturskyddsföreningen så här:
Sex parlamentariker, varav tre moderater, får bottenbetyg. Här är sex EU-parlamentariker du inte ska kryssa för om du bryr dig om miljön: Christoffer Fjellner (M), Gunnar Hökmark (M) och Anna Ibrisagic (M), Nils Lundgren (JL), Lars Wohlin (KD) och Maria Robsahm (FI)

Läs mer i DN


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Kent Persson

Hejsan!Jag tackar för länkningen och ett spännande inlägg. Låt mig ändå börja med där du slutar. Rapporten från Naturskyddsföreningen innehåller en rad felaktigheter, du hittar dem på min blogg.När det gäller sakfrågeundersökningen så visar ju den att moderata väljare prioriterar ekonomin, miljön och vården. Dessa frågor arbetar vi med, alltså går vi i takt med våra väljare. Om PP gör det återstår ju att se, eller hur?

2009-05-07 @ 10:07:18
URL: http://kentpersson.wordpress.com/
Postat av: satmaran

Kenta

delade meningar om moderater och miljön på fler håll tror jag:

http://weblog.greenpeace.org/sverige/2009/04/delsegerforklimatetochskog.htmloch om Piratpartiet kan du läsa här:

http://www.piratpartiet.se/principer

2009-05-07 @ 12:03:38
Postat av: satmaran

den första länken fungerade inte så testa denna:http://shorl.com/piletygrugretu

2009-05-07 @ 12:26:20
Postat av: Konstitutionsdomatol - NU!

@Kent Persson:Du har naturligtvis rätt i tro att M går i takt med sina väljare. Det finns säkert en krympande grupp inom ditt parti som lydigt marscherar i samlad tropp i effektfull Preussisk marsch under ledning av tamburmajor Reinfeldt. Färdriktningen som du och herr Schlingmann förespråkar finns på kartan vilken verkligheten anpassas till. Själv tror jag att ett allt större antal M-sympatisörer först och främst försvarar vårt demokratiska statsskick och de konventioner om mänskliga fri- och rättigheter vårt land ratificerat. Övriga frågor är väsentliga men lär inte komma inte i första hand för M-väljarna. Hur de ska rösta den 7 juni i EU-valet och i Riksdagsvalet 2010 kommer att bli spännande att se. Ytterligare 11.000 medlemmar till och PP är större än M vad gäller medlemmar/sympatisörer och frivilliga aktivister. 100 nya per dygn för närvarande! Till hösten är PP Sveriges näst största parti, det är min gissning.Stort tack också f.ö. till Tjeckiens president som vetoförklarat det tjeckiska parlamentets Ja till Lissabonfördraget. Han - Vaclav Klaus - hänvisar till att Irland röstade Nej och att frågan därmed är avgjord en gång för alla. Tufft!http://www.independent.co.uk/news/world/europe/klaus-vetoes-czech-approval-of-lisbon-treaty-1680415.html

2009-05-07 @ 12:28:17
Postat av: mr chen

http://www.scmp.com/portal/site/SCMP/menuitem.d53bd88267636ee6a3e27910cba0a0a0/?ss=Most%20Recent&s=Video&bcpid=1873832658&bclid=1556123887&bctid=22283588001

2009-05-08 @ 14:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.