Vad är problemet?

Hahahahaa nu har Gudmundson på Svd via Rick Falkvinge(pp) upptäckt att alla ungdomsförbund använder Internet.
Det här börjar ju bli riktigt kul!
Gudmundson tycker visst att det är fusk. Det är för enkelt att bli medlem. Internet är helt enkelt för bra!

Gudmundson tycks inte förstå att det är det, som är det finfina med Internet, att det är enkelt samt att det inte kostar som förr då man var tvungen att skicka en massa trycksaker fram och tillbaka med snigelpost. Egentligen borde inget ungdomsförbund ta betalt eftersom kostnadsbilden förändrats.

Gudmundson borde se det som något positivt att ungdomar engagerar sig i politiska frågor, att tro att ungdomar blir medlemmar för att det är gratis är att gå alldeles för långt. Det handlar inte om GRATIS varken när det gäller medlemskap eller fildelning...vad svårt det ska vara att förstå! Välkommen till Internet!
Läs även:
Mattias Bjärnemalm: Per Gudmundson fäktar vilt mot ungdomsorganisationer
Anna Troberg: Vad är det som är så svårt att förstå?

Det finns däremot annat som våra skattepengar inte borde gå till t.ex.att hålla liv i en särbehandlad art som för längesedan borde ha försvunnit.


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tja, det är väl roligare att från ledarplats få tala om för folk vad dom ska tycka, kantänka. På lite sikt tror jag dock att den gode skribenten får börja se sig om efter ett normalt förekommande arbete.

2009-03-05 @ 20:36:50
Postat av: Emmie

Europaparlamentsvalet närmar sig och du verkar vara en person med någon typ av samhällsintresse - jag utgår givetvis från att du röstar den 7/6. Jag vill i detta mail lyfta fram Jörgen Warborns politik, gå gärna in på hans hemsida www.warborn.se för att läsa om vad han kan göra för dig i EU. Warborn är en underdog i EU-valet, som nummer 17 på moderaternas lista är hans chanser att faktiskt komma in i europaparlamentet ganska små. Vad som krävs är 30 000 kryss i valet. Driver du eller funderar på i framtiden driva ett företag är Warborn kandidaten för dig, oavsett "politisk färg".Jag skulle bli jätteglad om du väljer att kryssa Warborn den sjunde juni.Tack för en bra blogg!2009-03-06 @ 13:03:36
URL: http://www.warborn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.