Svar på tal

Liza Marklund fick ju svar med besked igår efter sitt påstående i söndags (felaktiga påståenden borttagna nu) om hur illegal fildelning skulle ha skadat bandet Stockholm Stoner. Det fanns inga nedladdningar alls på gruppen visade det sig. Tydligen var det en dålig marknadsföring från bandet som stod bakom den dåliga försäljningen. Bandet har tydligen valt att marknadsföra sig och ge ensamrätt åt ett begränsat antal Coop-butiker. Snacka om idioter!
De falska påståendena resulterade i att även Expressen gjorde en rättelse av Liza Marklund.

Liza, du är inget annat än ett stort skämt!

Fler om Liza Marklund: Anders MildnerNewsmill, HAX, Mymlan,


Vår förre justiteminister Thomas Bodström har precis startat en blogg ironiskt nog med namnet Bodströmsamhället, när jag först såg det undrade jag om det var ett skämt men det visade sig vara sant.
Igår hade han en bloggpost med rubriken,Teknisk idiot, vilket snabbt satte fart i  kommentarerna och bloggandet, det var många som hade åsikter om Thomas och tekniken, vilket han också upptäckte.

Bodström skulle kanske ta och läsa Falkvinges senaste bloggpost: Vad vi slåss för.

Fler om Thomas Bodström: Blogge, Surgubben, SvD, HAX, Mary MMM, AB, Opassande,


Och till sist:
LO-fackbossen Wanja Lundby-Wedin får nu vad hon förtjänar i bonusskandalen.

Svd
Tomma tunnor skramlar mest. Wanja Lundby-Wedins uttalanden i AMF-härvan blir alltmer bisarra. LO-ordförandens prat om att hon är "grundlurad" är direkt provocerande.

DN
Förre AMF-chefens pensionsavsättningar finns med i årsredovisningarna. Det är bara att läsa innantill.Jag tror att det är dags för Wanja att avgå.

Fler om Wanja Lundby-Wedin och skandalbonusar: SvD, Exp, SvD, DN, AB, AB, AB, AB, Exp, SvD, DNLäs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Kenneth Eriksson

Det är direkt pinsamt att se hur LO-basen svänger sig i sakfrågan. Hon kan bevisligen inte läsa det svenska språket men att skylla ifrån sig går bra!I sådana här lägen finns bara en sak att göra..

"Erkänn att du gjort fel och stå för detta". Om man inte gör detta så faller man hårdare!

2009-03-24 @ 15:25:01
URL: http://LO-basen
Postat av: Martin a.k.a. Otyg

Hela expressen-krönikan blir ganska lustig nu när siffran 80k nedladdningar är bortplockad eftersom skivan då knappast har nått en publik som inte betalade för den :)

2009-03-24 @ 16:51:17
URL: http://npcotyg.blogspot.com/
Postat av: JoRo

Haha, Liza är ett skämt...80000 nedladdningar? Av en grupp man aldrig ens hört talas om? Sammanställd på en site som helt uppenbart sysslar med lögner för att sälja? Ok, nog visste jag att journalister inte kollar fakta så noga, men att ljuga rätt ut borde väl ändå inte vara tillåtet? Inte ens i en krönika? Och BTW, jag undrar hur stor del av marknaden i Kina som är laglig kontra piratkopierad. Jag har då aaaaaldrig hört talas om folk som åkt till Kina och köpt program/film/musik "svart". ja, sk. ironi Piratmarknaden för program/film i Kina beräknas vara 95% (!!!).

2009-03-25 @ 11:07:50
Postat av: m00nsVem ska ha den sista kilobyten?

http://m00nster.blogspot.com/2009/03/vem-ska-ha-den-sista-kilobyten.html

Att också Nya Zeelands

"one strike law" som innebär att det räcker med att bli beskylld. För att ha fildelat för att internet ska stängas av, också kommer bli verklighet här till slut är inte svårt att föreställa sig. Australien la ner miljontals med pengar på att installera filter som skulle filtrera bort fildelnings paket 2007. det tog en finnig 16åring 30 minuter att ta sig förbi det 84miljoner dollar dyra filtret. Nu är de uppe i 120miljoner aus dollar och ett nytt försök att filtrera trafik data ska göras.Med lite fantasi kan man få för sig hur lätt något sådant kan komma att införas när FRA-Lagen väl är sjösatt.Australien gör en "pudel"

http://m00nster.blogspot.com/2009/03/australien-gor-en-pudel.htmlSamtidigt så säger Conroy det att

wikileaks sidan gått ner och därför inte går att nå från Australien. Att det var en lögn då sidan aldrig varit nere utan bara blockerad för folk i Australien av sin egen minister. För att göra allt värre så gör tyska polisen en raid hos "Reppe" en dansk som äger domän namnet "http://wikileaks.de/". Där endel saker har tagits ifrån honom."Wikileaks" Att Reppe driver anonymitetstjänsten TOR anges som andledning och Tor ska ha använts för att skicka barnporr.Media utomlands

German authorities seize Tor servers

More doubts surface over enforceability of ACMA's blacklist

Wikileaks domain holder raided

Wikileaks raided by German police

Great wall of Australia: Industry rejects sanitised Internet

2009-03-25 @ 14:49:51
URL: http://m00nster.blogspot.com/
Postat av: Vivi

Fler borde skicka direkta mail TILL chefredaktören på Expressen. Jag tycker också att det skulle korrigeras och inte bara sägas att “det bidde fel”.Men Marklund stryks alltid medhårs. Av nån anledning.Hon har vant sig och alla har vant sig vid att hon får säga vad som helst i tidningen.Hon har ljugit oförfärat i media om en man, att han har våldtagit, mördat som barn, krossat revben, slagit sin kvinna medvetslös, knivhotat sin dotter mm. i 15 år.I år så erkännde hon att mannen var fabricerad. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4204951.abOch eftersom det varit sant så har alltså det påståtts om en man i många många år.Och ingen i media tycker att det är särskilt upprörande. Så Marklund har nog vant sig vid att alla accepterar det hon säger.

2009-03-25 @ 16:18:48
Postat av: satmaran

Marklund och Lundby-Wedin är lika körda, vem kommer lita på dem framöver?

2009-03-29 @ 21:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.