Lever vi i olika världar?

I helgen hade DN en artikel om att FRA-motståndet skulle ha kommit från några PR-byråer. Det var bland det dummaste jag läst på mycket länge. Sen fortsätter DN i samma idiotiska spår på sin ledarsida idag med: Konstgjorda gräsrötter.
Vart får de allt från? Vi som har följt och deltagit i opinionen mot FRA-lagen har sannerligen inte sett röken av några pengar eller PR-människor. FRA-lagen är tillräckligt vidrig i sig för att möta ett massivt motsånd från flera håll utan att ha en spindel i nätet.
Hur kan man hitta på något så himla idiotiskt?!

Ett annat obetalt engagemang som inte ger något klirr i kassan är The Pirate Bay.
Idag fortsatte rättegången med påhittade fantasihistorier och fantasibelopp från åklagarsidan.
Beloppen som de åtalade skulle ha tjänat på The Pirate Bay finns ingen annanstans än i åklagarnas fantasi, likaså är skadeståndsbeloppen helt orimliga. Nu har åklagarsidan hittat en spindel i nätet hos The Pirate Bay. Det är förvisso ingen betald PR-man utan TPB:s talesman Peter Sunde.
Sunde har minsann uttalat sig om utformningen av TPB:s hemsidor, likaså har Sunde fått mail från annonssäljaren Oded Daniel (en som som möjligtvis tjänar pengar) i Israel om att sätta fart på slöfockarna Neij och Svartholm, då måste ju naturligtvis Sunde vara en chef, menar åklagarsidan.
Carl Lundström har åklagarsidan uppgraderat till finansiär och strateg av hela verksamheten, han har ju lånat ut fyrtiotusenkronor!
Neij har gjort något mycket olagligt och registrerat en massa domäner och Gottfrid S W har gjort något ännu olagligare, han har kodat. Därmed är det bevisat att även de är skyldiga.
Ovan är väl vad som kom fram idag under åklagarsidans plädering, vilket mest liknade pladder.


DN, Nyheter24, HAX


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

DN BORDE BRÄNNAS NER.Man får inte ljuga under en rättegång.Bör då en stor rörelse med kontakt med invånarna ljuga om vanligt folk som dessutom brinner för sina rättigheter.Allvarligt talat Fuck DN och alla andra media och tidnings moguler som svartmålar fildelningen.Man skulleBränna ner odemokratiska förljugna rörelser som dessa.

2009-03-03 @ 07:21:21
Postat av: Mike

MODELLEN FÖR FILDELNING.Den nya modellen ser ut följande.Alla som vill lansera en låt eller en film lägger upp sin film på sidans servrar inklusive filmbolagen.Filmerna laddas ner av användare med registrerade konton.När du laddar ner en film får du rösta om filmens värde utifrån hållbarhet, nivå av nöje osv 1-5.Ett konto skapas där pengarna från den kravmärkta hårdvaran dom ökade inkomster som fildelningen ger upphov till hamnar i.Inkomsterna från kravmärkningen delas sedan ut enligt antalet nerladnningar och röstningar från olika artister mm.Det ska samtidigt finnas en realtime svärm som visar resursernas fördelning likt en torrent svärm.Så inte det ska myglas bort ,, och man slipper kontrollaneter som ska kontrollera kontrollanterna,, inkomsterna ska vara tillgängliga till alla användare och se.Programmen används inom lagerindustrin bland annat och spåra produkter,, ett script kan lätt skapas.Alla förstår ju att fildelningen ger upphov till konsumerande inom ett annat område.För det första, fråga ungdomarna och fildelarna mm.

Skulle du haft en 100 mbit lina om du inte kunde fildela?

Skulle du haft en Intel pentium dual Core och Winfast 8800 gtx ,1 terrabyte extern drive och 3 st 8 gb minneskort + Usb minnen.Svaret är uppenbart.Knappast.Eftersom jag kom med iden döper jag den.Kallar modellen för Productive Information Marketing Sharing Symbiosis.For IT societys in a modern marketing economy and human rights.Den kan nog finpoleras men grunden är klar.Ni får ge mig mina royalties sen Jag nöjer mig med en kopp kaffe och lite lung och ro i sfären när jag njuter av mina filer.Shingeling.Mike Fux

2009-03-03 @ 11:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.