Kronan räddar Sverige?

Igår läste jag i Svd att C-riksdagsmän vill införa euron:

Riksdagsledamoten Annie Johansson (C) ångrar ett politiskt beslut: att hon röstade nej till att byta krona mot euro 2003

.–Jag färgades ganska mycket av den debatt som var då, att man vet vad man har, men inte vad man får.Nu har Annie Johansson bytt sida och är övertygad om att ett medlemskap i valutaunionen skulle stärka Sverige

.–Då blir vår finansminister en riktig finansministerspelare i Ekofin-rådet. Vi skulle bli en tydlig EU-aktör, helt enkelt.I slutet av nästa mandatperiod hoppas hon att svenskarna, på nytt, ska få säga sitt i EMU- frågan.

–Fler och fler är ju positiva till EU och EMU


Samma dag läste jag i DI:

Att Sverige står utanför euro-samarbetet är vår räddning. Det säger den franske analytikerräven Charles Gave.
"Jag är extremt oroad över Europa", säger han.
Charles Gave pekar ut euron som ett stort hot.
"Den kan äventyra Europas framtid – politikerna har byggt ett system som inte fungerar", säger han.
Tror du att euro-samarbetet bryter samman?
"Jag vet inte. Men euron är något som rent tekniskt inte kan fungera. Politikerna har byggt en finansiell Frankenstein. Länderna divergerar stort. Det är politikernas ansvar att lösa, men jag tror inte man ska ha särskilt stora förhoppningar på dem", säger Charles Gave.Kan det bli mer motstridigt?
Vad ska man tro?
Det känns dock som Charles Gave har bättre koll än Annie Johansson.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

Vad ska rädda sveriege Regeringen skiter i landet dom säljer ut ALLT.Bara för att dom flesta mupparna inte kan agera.Som man bäddar får man ligga.Man borde spöa er bloggare ordentligt.Fatta att det finns idiot bloggare som kritiserar en utan att veta ett skit.Vilka muppar majoriteten bloggare är .

Det är synd att dom sitter bakom keybordarna skulle vilja daska på dem ordentligt (Nästan) hela bunten.Hej alla.Jag har inte varit inloggad på ett tag nu.Här är lite info om vart jag står idag .Behöver lite hjälp med få upp folks krävande .Vi började få nog av denna utveckling jag och några vänner så vi valde och göra slag i saken och så blev det ochså.Sprid gärna vidare.Skickat till hela den svenska Greenpeace ledningen, Skickat till flertalet biltillverkare, postat på PP hemsida, Bloggar, Tidningar mm. Får ingen uppmärksamhet och folk är nyttiga idioter som tror man skämtar.

Min nya uppfinning (generatorn) ersätter bränslet i alla fordon och behöver inte tankas.Den kan även ersätta kärnkraften.Därtill uppfann jag en odlingsmetod som får slut på rovfisket i haven och stävjar hungern, accelerar växters tillväxt genom att stimulera rottillväxten på grönsakern och frukterna som ska näras i symbios av fiskgödslet.

Detta skapar arbetstillfället och stävjar hungern i världen.

Eliminerar transportkostnader för grönsaker från utlandet och dess lagringtider.

Eliminerar svavelutsläppen av fiskerinäringen.

Hittade en metod att utvinna färskvatten ur havsvatten gratis .Jobbar på ideen att bevattna öknen nu.Har 300 familjer och vända mig till som stöd.

Har investerare från andra sidan jordklotet på 1,5 miljard.Jag är 33 år och frilansande uppfinnare som precis börjat min karriär.

Gick har gått igenom iden med mina bekanta och vi är alla överens om att den fungerar.

Har investor i iden på upp till 1,5 miljarder kr i utbyte med delat ägarskap på patent.

Jag har även 300 familjer jag kan vända mig till.

Jag har funderar på att ta patenten till iden och produkten men jag vet att det är svårt att ta inernationella patent då jag känner flertalet uppfinnare.

Jag har ingen tid och följa upp dessa patent och försvara dem för att jag har många fler uppfinningar på lager som måste uppfyllas och är därför inte intresserad av patent men jag kan ändra mig om jag inte får detta sålt pga folks pessimism tid är av största vikt för mig och jag går fort fram.

Mitt mål är att få igång fiskodlingar då jag har flertalet uppfinningar som underlättar och accelererar detta.

Jag har även en ide till en uppfinning som kan omvandla havsvatten till färskvatten genom naturlig avdunstning.

Just nu försöker jag hitta en metod och bevattna öknar effektivt och ekonomiskt.Jag försöker komma i kontakt med ledningen för en fråga.(Otroligt dåliga hemsidor vissa av er biltillverkare har där man inte ens kan hitta era kontaktuppgifter)Jag undrar hur mycket företaget skulle erbjuda för att få ta del av en uppfinning som tillåter dem driva alla fordonstyper på en oändlig energikälla (Elektricitet) med max prestanda, som aldrig tar slut och inte behöver tankas eller laddas och som är 100% miljövänlig.Hade tänkt mig ett pris runt 250 milj Euro för uppfinningen (billigt erbjudande med tanke på vad den kan åstakomma) eller högstbjudande.Jag kan både sälja iden,, om några ingenjörer tar en titt på den iden så ser dom att den fungerar.Eller som prototyp,, Bygger prototypen nu.

I större skala kan den byta ut kärnkraftsverken.Villkoren är att den ska användas och inte låsas in i någon byrålåda för att samla damm.SPRID2009-03-15 @ 10:49:25
Postat av: Mike

Jag är förbannad som faaan.Jag har suttigt i dagar och kontaktat alla möjliga investerare.Framför allt har jag bloggat runt detta som ett svin i alla tänkbara medium.Så att detta blir känt och man inte slutar upp som Michael Mayers.

Men å andra sidan håller jag mig inte för mig själv och låser in uppfinningarna i något garage i väntan på att dom ska stjälas eller att någon ska plocka en eller att något bolag vaktar över patentverket för att stjäla iderna.

Jag har ögonen på mig så på det sättet är jag skyddad.Och det jag förvånas mest av är av mitt eget folks jävla satans pessimism och förlöjligande av mig.Fatta att forskare och regeringar fattar DIREKT men av sin egen befolkning blir man bemött som en omyndigförklarad spammare.Vilka idioter..Så jag tänker nu allvarligt.

Som man bäddar får man ligga.

Har man en mupp befolkning kan man inte förvänta sig några posetiva reaktioner.Folk som behöver en politiker eller en lagbok för att skilja på rätt och fel är ju dårar och därutöver dessutom, inte lita på sin nästa liksom.Jag gav folk chansen och blev bemött som en idiot.

Nu säljer jag detta till Kina på exact samma promisser.

Hör jag inget blir det Nordkorea.

Sen Blir det Iran.Allvarligt talat skiter jag i vem som köper den.

Huvudsaken är att det blir en förändring.

När jag talade med mina rådgivare sa dom, satsa på den svenska marknaden först.

Jag tänkte ok skulle nog vara något , detta land behöver lyftas upp och förändring behövs.

Men så märkte jag att manvar inte intresserad än något annat än att stjäla iden från mig här.

Tror inte heller jag kan lita på greenpeace för ett öre därutöver dessutom.Så nu får vi se vart detta bär av.

2009-03-15 @ 13:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.