Vilken tjej!

Amelia Andersdotter(pp) är en härlig tjej, varför inte rösta på henne?
Lite nytt tänk i EU-parlamentet skulle inte skada. Titta på klippen, den här tjejen kan mycket om patenträtten.SvD, SvD, DN, IDG, DN, DN, AB, AB, AB, SvD, AB, AB, Exp, SvD, DN, DN


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Tor

Själv skulle jag nog hellre rösta på Engström just på grund av dessa videoklipp. Jag tror att det finns ett legitimt motstånd mot mjukvarupatent som många extrapolerar till hela patenträtten. Även om reformer säkert kan behövas är jag inte övertygad om att PP:s politik på detta område är speciellt lyckad, så mjukvarupatentmotståndare jag är. Jag tror dessutom att PP:s chans att påverka patentpolitiken inte är speciellt stora. Då är det nog bättre att fokusera på integritetsfrågorna och upphovsrätten som faktiskt är mer ur balans med sin över hundraåriga skyddstid.Hur som helst så känns inte patentfrågan speciellt genomlyst. Det är många liberaler som lägger sin röst på PP just för integritetsfrågorna snarare än patentfrågorna så frågan är ju om det kommer att finnas något starkt mandat för ett avskaffande av patent. (I och för sig är det ju ett sådant mandat Amelia söker i dessa videoklipp, men ändå...)Hur som helst så är hon en skarp retoriker.

2009-06-06 @ 16:37:17
Postat av: satmaran

Tor: Jag röstade som du på Christian, jag tycker ändå att Amelia är en härlig tjej och hade gärna sett båda åka till Bryssel.

2009-06-08 @ 16:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.