Kritiken mot FRA-lagen lever vidare

Att motståndet mot FRA-lagen fortfarande är stort visar sig överallt. Idag var det en demonstration i Göteborg mot övervakningssamhället. Piratpartiet, Vänsterpartiet och Miljöpartiet fanns på plats likaså de övriga politiska ungdomsförbunden samt nätverket Svart Måndag. Scaber Nestor rapporterar om att det var en välbesökt demonstration vilket även bekräftas av bilder på axels blogg. Urban Cat har även lovat komma med bilder på sin blogg.

I Stockholm sitter Jonas Nordgren utanför riksdagshuset alla vardagar under veckorna 2-5 i en protest mot övervakningssamhället. Heja på Johan om du har vägarna förbi.

I SvT Mittnytt kunde vi igår se författaren Anders Widén som är en i gruppen bakom Riksdagssvar.se. Gruppen har gjort fem frågor ang. FRA-lagen till våra politiker i riksdagen. Här kan du se hur pass få av våra riksdagspolitiker som bemödat sig att svara.

Bloggen Bent meddelar att nya centerupproret.se är igång.

Och som jag skrev i min förra bloggpost så har även Vägverket backat med införandet av nya automatiska hastighetskameror eftersom man är rädd för att få en debatt av FRA-kaliber.

Har du inte redan läst HAX:s bloggpost om att brottas med demokraturen, så gör det!

Nog protesteras det överallt. Ett alternativ för att visa att du inte tycker om vår marsch in i övervakningssamhället är att gå med i Piratpartiet.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.