FRA-frågan är inte död!

Man undrar ju i vilken verklighet våra politiker befinner sig i. Skulle FRA-frågan vara död? Absolut inte! Måste vi medborgare stå med stora plakat utanför riksdagen varje dag för att politikerna ska förstå vad vi anser om FRA-lagen?

Nu sitter det faktiskt en kille, Jonas Nordgren, utanför riksdagshuset och protesterar mot just FRA-lagen, men det har tydligen inte riksdagskvinnan Susanne Eberstein(S) uppmärksammat.
Susanne var med i SVT Mittnytt igår angående FRA-lagen och att hon sitter i den nämnd som tillsvidare ska agera som den sk specialdomstolen som ännu inte kommit igång. I programmet uttalar hon sig om att FRA-frågan skulle tystnat till förmån för fildelning. Hur hon nu kan tro det, eller som Emma på Opassande utrycker det: En massa folk som tycker en massa saker.

Våra politiker tycks vara helt omedvetna om att Piratpartiet varje dag får nya medlemmar p.g.a. FRA-lagen och övriga integritetskränkande lagar. På lördag den 10 januari är det dessutom en demonstration mot FRA-lagen i Göteborg, ett samarbete mellan de politiska ungdomsförbunden och piratpartiet. Så nog protesteras det fortfarande.

Centerpartiet reagerade dock på Susannes uttalande och då främst Erik Hultin som även han är med i ett annat reportage hos Mittnytt. Tydligen är det full aktivitet i centern mot FRA-lagen igen. Vilket är bra, men det finns de som är tveksamma till hur det kommer att gå.

Vårt nya storebrorsamhälle gör sig påmint där man minst anar det.

Och till sist: blogga ut din ilska och förbli lycklig!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Calandrella

Tack för länken!

2009-01-09 @ 14:39:36
URL: http://calandrella.wordpress.com/
Postat av: satmaran

:-)

vassego!

2009-01-09 @ 14:51:15
Postat av: Jens O

Det finns all anledning, att fortsätta på det här temat. Skrivandet har ju aldrig upphört, även om det skrivs om annat. Men det finns vissa, som envisas med att gå med både bindel för ögonen och stora proppar i öronen genom livet.

2009-01-11 @ 09:01:39
URL: http://www.odsvall.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.