Bojkott av skivindustrin och politiker i riksdagen


Svensk Myndighetskontroll går ut med förslaget om att bojkotta nöjesindustrin under tre veckor med start den 9 februari..

Jag är redan på tåget eftersom jag började min egna bojkott redan i november förra året. Jag gjorde rent i huset och städade bort alla gamla dinosauriehjärnor. Nog får jag erkänna att det kliat i fingrarna en och annan gång när jag stått i kassan på macken och sett hyllorna med dvd-filmer o.s.v. men jag har ju bestämt mig. Så min bojkott är inte begränsad, den gäller tillsvidare och håller antagligen på så länge skivbolagen agerar som de gör. Naturligtvis går jag numera inte på bio heller.

Jag är tveksam till om denna bojkott når ut till tillräckligt många för att få en kännbar effekt. Men försöka duger gott!


Alltså det som gäller för treveckorsbojkotten 090209-090301 är:

  • inte köpa cd-skivor
  • inte köpa filmer
  • inte köpa datorspel
  • inte gå på bio
  • inte hyra film

Jag bojkottar även den politik som förs från alliansen och övriga riksdagspolitiker idag genom att jag inte kommer att rösta på deras partier. Internet måste behållas levande utan att staten och nöjesindustrin snokar i våra privatliv. Bevara Internet!

Som protest mot den havererade integritetspolitiken som förs idag och då framför allt på nätet har jag gått med i Piratpartiet.
Piratpartiet behövs inte bara i Sverige utan även i EU-parlamentet.


Och till sist:
Steve Lando skriver om att han är censurerad. Jag försvinner också lite då och då på exempelvis knuff och twingly, men jag tror att det har tekniska förklaringar....men vem vet?


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.