Bloggar och egotrippade Bodström

I helgen har det skrivits mycket i gammelmedia om politikernas bloggar. DN tror att man kan se hur populär en blogg är efter hur många kommentarer blogginläggen har. Jag personligen kommenterar sällan blogginlägg men det innebär inte att bloggar jag läser är ointressanta. Det finns nog många skäl till att inte alla politikers bloggar är populära. Jag tror att det mest beror på att de är tråkiga men det kan nog även vara som i fallet Thomas Bodström med sin blogg Bodströmsamhället:

Jag tycker det är kul att Bodström börjat blogga men han har en hel del att lära sig om bloggvärlden. Bodström får en hel del kommentarer men bloggen känns ändå tråkig eftersom han är så dålig på att länka och han verkar inte ha koll på andra bloggar. Igår skrev han en blogg om FRA, så även idag. Vi är jättemånga i bloggvärlden som är intresserade av FRA-lagen men hur tror Bodström att man ska hitta att han har bloggat om just FRA när han avslutar inläggen:

Läs även andra bloggares åsikter om 

Ingen tagg med FRA eller FRA-lagen alltså, men en med Thomas Bodström, just precis vad man letar efter om man är intresserad av FRA-frågor. Skärp dig Bodström, var inte så egotrippad!

Andra om FRA:
Christian Engström(pp): Dags att stoppa storebror
XOR tipsar om föreläsningar nu på lördag den 18 april i Göteborg, de handlar om övervakning, fildelning och upphovsrätt: NoFRA.se

Andra om politikerbloggar:
Karl Sigfrid, HAX, Farmor Gun, Blogghelvetet, Kulturbloggen,
SvD, AB, SR

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.