Bilder från TPB-demonstrationen i Stockholm

Idag var det demonstration mot TPB-domen på Medborgarplatsen i Stockholm, det var svinkallt men väldigt många kom ändå. Här kommer lite bilder.

medborgarplatsen, demonstration


stasi lever


fri kultur, filesharing is love, free tpb


ipred är en horaAnna Troberg


Rick Falkvinge och Anna Troberg från Piratpartiet var på plats och höll tal liksom många andra som jag inte kommer ihåg namnet på. Det var kul att många kom fram och höll spontana tal t.ex. Unni Drougge.
Jag kollade nyss på Piratpartiets hemsida och såg att nya medlemmar strömmar till partiet. Piratpartiet har nu fler medlemmar än V, MP, KD och FP och har nu kommit upp i 23391 medlemmar vilket innebär att partiet precis gått förbi KD som har 22919 medlemmar. Great! Piratpartiet är vår tids största folkrörelse, gå med du också om du inte redan gjort det. Visa politikerna ditt missnöje!

Expressen: Gissa vilka som är hjältar

Hoppas att alla nya medlemmar kommer rösta i EU-valet, det skulle vara härligt att se Piratpartiet i EU-parlamentet.

Även operatörer visar sitt missnöje. Det är inte bara Bahnhof som inte kommer spara kundernas ip-nummer, utan även All Tele:

- Vi följer bara svenska lagstiftning. Det finns i dag ett antal lagar och regler som styr tele- och datatrafiken, som bland annat säger att man inte får spara material om kunder. Kundregister har ju missbrukats och sålts vidare. Där är Datainspektionen tydlig i vad man tycker, säger Ola Norberg, vd på All Tele.

– Först har vi en lagstiftning som säger att vi inte skall ha kundregister och sedan införs en ny lag där vi skall lämna ut ip-adresser, adresser som vi inte spar.

Peter Sunde, epic winning lol


Bloggar och media: Lars Erick, Moderat Pirat, Oscar Swartz, Kjellberg, Jinge, Motpol, Kulturbloggen, Otyget, Karl Sigfrid, Karl Sigfrid i SvD, annarkia
AB, Kvp, SvD, SvD, DN, DN, DI


 

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Fred

IPRED ÄR EN HORA! Vår fina skylt, hahah.

2009-04-19 @ 21:28:04
URL: http://www.visulize.com
Postat av: satmaran

Fred:

En talande skylt :-)

Kul att du blev glad.

2009-04-19 @ 22:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.