Upp till kamp!

Igår kunde vi läsa att moderaternas nya slagord är: Upp till kamp!, för ett rättvist Sverige.
Det är ungefär lika skrattretande som förra veckan, alliansen vill ut på nätet för att använda bloggosfären som draghjälp i sin PR-kampanj inför nästa val.
Vi minns nog hur Reinfeldt med piskan som hjälp fick alliansen att rösta för FRA-lagen mot hela folket, vad finns det för rättvisa i det?

Igår kunde vi läsa hos Rick Falkvinge en kopia av ett brev som författarbundet och förläggarföreningen skickat till ledamöterna i riksdagen. Vilket Rick senare kommenterade.
Lite kul är det ändå att författaren Björn Ranelid för ett par dagar sedan gick ut med att hans böcker har omsatt 50 miljoner, men att han borde tjäna mer eftersom han är mer värd än fotbollsproffsen. Det känns inte som det går nöd på alla författare, trots fildelning.

Ikväll handlar det om piratjägarlagen, IPRED, på Debatt SVT1, kl 22:00.
Johanna Nylander är med , likaså Christian Engström(pp). Du som vill ta upp något inför kvällens debatt kan göra det här.

Läs även hos Karl Sigfrid(m),  som ställt en fråga, "ska vi jaga fildelare med terrorlagstiftning", till justitieministern Beatrice Ask. Intressant!

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi bloggare mm borde samlas utanför Fra så spränger vi skiten vettja.En kollektiv rivning/Sprängning ,, menar en majoritet av befolkningen vill ju inte ha Fra så vad är problemet,, var det inte i en demokrati vi levde sa dom???

2008-10-31 @ 08:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.