Politiker: medborgarna vill ha en dialog med er.

Det borde vara jättekul att vara politiker idag när det finns ett sånt engagemang i politiska frågor. Politikerna har ju en önskan om att komma ut och bli en del av bloggosfären. För det krävs att man har en dialog åt båda håll och deltar. Med tanke på politikernas önskan är det konstigt att de inte tar chansen när de får den.
Riksdagssvar.se är ett tydligt exempel på när några medborgare gått samman och upprättat några frågor angående FRA-lagen för att få en dialog med våra folkvalda men mötts av ett nästan totalt ointresse. Varför?
Anders Widén, författare, har skrivit en artikel om detta. Läs den!

Jag läste precis att även Peter Sunde, en av killarna bakom The Pirate Bay, har problem med detta. Han vill få en dialog med Beatrice Ask. Tydligen vill Beatrice bara prata om honom inte med honom.


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Anders Widén

Och här fick jag reda på att Peter Sunde har samma upplevelse som vi i riksdagssvar.se

..vad jag börjar bli trött!tyvärr tror jag även vi har haft Beatrice Ask på tråden dubbelt upp. Dels vi själva har försökt få kontakt med henne dels försökte http://lars-ericksblogg.blogspot.com/

hjälpa oss med henne....Minns jag rätt sa hon att frågorna var "tendensiösa" varför hon inte ville besvara dem.2008-11-23 @ 00:04:15
URL: http://djingis.blogspot.com/
Postat av: satmaran

Beatrice och vår regerings mål är att göra sig så impopulära som möjligt så de förlorar nästa val. Då slipper de alla jobbiga och protesterande medborgare som inte vill ha FRA-lagen, IPRED och allt annat de bråkar om.

2008-11-23 @ 09:30:11
Postat av: Anders Widén

Ja, det verkar faktiskt vara deras högre mål och dolda agenda!

2008-11-23 @ 11:30:29
URL: http://djingis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.