KÄPPRÄTT ÅT HELVETE

Igår kunde vi se ytterligare en undersökning, denna gång från Skop.
Moderaterna tappar mest, vilket inte är så konstigt med tanke på Fredrik Reinfeldts agerande den senaste tiden, eller snarare brist på agerande i FRA-frågan. Det är ok Fredrik, vi har förstått att du tycker det är svårt och diffust och att du, trots att opinionen mot FRA-lagen växer, väljer att under Almedalsveckan ägna nästan halva ditt tal åt pensionärerna. Trots att gasen var i botten tycks pensionärerna inte hålla med dig.

Att vår stadsminister inte går in på FRA-lagen alls straffar sig, och han får god hjälp rätt ut för stupet av vår miljöminister Andreas Carlgren . Carlgren var inte på plats alls i Almedalen trots att även miljön stod i fokus. Det är skrämmande att två så viktiga frågor som FRA och miljön totalt dissas av vår stads -och miljöminister. Men resultatet av det ser vi nu i den ena undersökningen efter den andra.

Och att det då är framför allt de unga som lämnar alliansen är inte konstigt för det är deras framtid vi skapar nu. Vem vill ha en regering som ska kontrollera våra privatliv och samtidigt inte vill tar ansvar i miljöfrågor?

Senare på dagen kom även en artikel i SVD om att man i partierna inom alliensen börjar tro att man ska förlora nästa val.
Fler ställer sig i ledet för missnöjda, företagen har även de tröttnat på Maud Olofssons malande som inte ger något.
Trots att missnöjet hos medborgarna pyr lite här och där i olika grupper så finns det en gemensam fråga som är övergripande hos alla, och det är avskyn mot FRA-lagen. När alliansen kommer tillbaka efter sommaren kommer folket stå och vänta på dem, för den här frågan kommer inte lägga sig. Även om det är Reinfeldts högsta önskan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

Lustigt Regeringens agerande har satt Piratpartiet på topp.Dom lär få en hel del röster vid nästa val helt klart.Partierna verkar försöka begå politikst självmord och verkar inte heller ha något emot det.Krossa Fra Krossa NWO

2008-07-17 @ 17:45:58
Postat av: Mike

Lol högern och socialdemkraterna har tapapt en hel del unga väljare nu pga dom stödje fra och nu ska man fokusera på behålla dom äldre väljarna.MEN Men tyvär är man ute försent.Jag känner flertalet pensionärer därav min far och några vänner.Alla har fått sänkt ersättning trots alla löften och detta dessutom under regeringens utlovningar i tal.Lustigt när manl ovar saker samtidigt som man bryter löftena.Man väntar dock inte på sig och svika befolkningen.Vid nästa val får partierna dessutom en vårta i röven som kommer klia vara och ställa till förtret genom att ställa obekväma frågor tillf fördel av folket.Nej nästa gång är det PP som gäller helt klart .

2008-07-17 @ 18:25:52
Postat av: astridInte konstigt arr Falkvinge vinner terräng.Det har han förtjänat, jag menar det verkligen. Om sedan än partiet är regeringsodugligt spelar ingen större roll med tanke på den bristande kompetens alliansen uppvisar.

2008-07-17 @ 19:33:58
URL: http://http://www.skp.se/blogg/
Postat av: Mike

Mmm förstår vad du menar ingrid.Jo dom lär väl inte ha så mycket erfarenhet men ,,Om man nu ska ta talet som exempel så påvisar detta ett intresse för individernas eget bästa.Med detta i betanke tycker man inte så mycket kan gå fel i ett parti ,, fat det vet vi ju alla att det oftast gör.Tror nog att om iallafall PP partiet är ärliga i sin sak vilket för mig även blir en nyhet eftersom politiker är experter i retorik och altid vänder kappan efter vinden så kan inte det gå fel i längden.Om du förstår vad jag menar ,, även om dom inte har så mycket erfarenhet så lär dom lära sig och består falkvinge ideologin då så vore det bra.

2008-07-17 @ 19:37:32
Postat av: Mike

Sorry Astrid var det ,, tänkte på en gammal barndomsvän Sorry..Hittade ännu en länk om ännu en Nwo puppet.George Soros.http://larouchepac.com/news/2008/07/15/lpactv-george-soros-british-agent-destroying-democratic-part.htmlLycka till vänner.

2008-07-17 @ 19:40:28
Postat av: Wenz.se

Bra inlägg måste jag säga!!

2010-12-22 @ 09:09:15
URL: http://www.wenz.se/
Postat av: Karl

Så sant så sant:D

2010-12-22 @ 10:30:21
URL: http://www.hyrbilguiden.se/
Postat av: bytesland

Reinfeldt har kallats ett "svenskt David Cameron," i den mån han lyckades att flytta den allmänna uppfattningen i Moderata från en borgerlig ställning till ett centrum position i politiken. Å andra sidan är han tros ha påverkat Cameron, eftersom Reinfeldt valdes till partiledare i 2003-två år innan Cameron tog kontroll över det brittiska konservativa partiet under 2005. Reinfeldt har också beskrivits som en kommunitaristiska.

2011-05-31 @ 15:36:44
URL: http://bytesland.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.