Reinfeldt: It´s ALIVE!!!!

Bastarden har nu uppnått puberteten som Surgubben skrev om i ett mail till Moderaterna den 4 juni. Nu har bastarden vaknat och den hörs allt mer med en kraftfull röst. Även björnen i öst har vaknat och ryter. Förvisso hörs det ett och annat mummel från okunniga. But who cares!
IT´S ALIVE!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

MmmMummintrollet aka: Furer Reinfeldt begick självmord.Politiskt självmord.

2008-07-22 @ 12:59:45
Postat av: Alliansväljare mot FRA

Jag saknade MUF-ordförande Niklas Wykman och han vill inte godkänna/publicera frågan på sin blogg fast jag ställer en ganska rimlig fråga.Jag tar det här i stället.Ulf Wykman skriver:

"I dag skriver flera borgerliga politiker om sitt motstånd mot FRA-lagen. Hurra för det!Själv är jag helt övertygad om att det inom borgerligheten snarare skulle behövas ett nätverk för FRA-lagen. Vi som är emot är i kraftig majoritet."Jag frågar Niklas Wykman:

FRA-lagen har ett redan ett starkt nätverk som består av Reinfeldt, Björklund, Olofsson, Hägglund, Tolgfors och Åkesson. Därför behövs alla goda krafter mot FRA-lagen. Kan du inte på ett seriöst sätt svara varför du inte kunde vara med på artikel där det lanseras en borgerlig grupp för att stoppa FRA-lagen? Orkar du inte ta kampen?

2008-07-22 @ 13:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.