MP-MARIA UNDVEK FRÅGAN


Antagligen är nedan fråga från Anders chattens viktigaste fråga:

Anders:
Om ni inte lyckas riva upp lagen i höst och FRA får tillgång till kablarna från internetoperatörerna. Tänker ni då efter en valseger se till att kablarna kopplas ur? Och är det i så fall ett löfte till väljarna och ett krav gentemot Sossarna?
MariaWetterstra:
Det bästa är att några borgare hoppar över blockstrecket redan i höst så slipper vi det problemet.

Vad menar Maria egentligen?
Varför kan hon inte svara rent ut att kablarna ska kapas?
Detta gör att man kan anta att Maria precis som Mona fegpassar och hoppas på att inte behöva svar på just den frågan. Allt handlar ju om Internetoperatörernas kablar ska kopplas in för att avlämna en kopia i realtid på allt som passerar Sveriges gränser till FRA eller inte.
Därmed har vi ett parti som inte vill att kablarna ska kopplas och det är Piratpartiet. Antagligen vill inte Vänsterpartiet det heller eftersom Ohly har ifrågasatt Miljöpartiets och Socialdemokraternas FRA-Light. Alliansen vet vi ju redan är för.
Det ska bli intressant att se hur detta slutar.
Under tiden är jag glad över om jag slipper höra mer från Tokfors om varför vi behöver en FRA-lag. Han börjar bli en dålig kopia av Saddams Informationsminister. För er som inte minns kan ni friska upp minnet här:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.