Dagens tabbar: Lisa och Ingvar.

Lisa Bjurwald på DN.s ledare
"Det är inte ofta jag traskar runt i den särskrivande specialklass som är den svenska bloggsörjan, men när jag gör det blir jag alltid lika negativt överraskad. Först var det FRA-frågan som skulle avhandlas av tyckare som knappt kunde stava till underrättelsebehov."

Ja du Lisa, även om dina ord ovan talar för sig själv tycker jag ändå att det är tarvligt och lågt, inte minst då det kommer från en välskolad journalist. Det senare antar jag endast, för du är väl inte bara en tyckare?

Sen fortsätter du lite längre ner i artikeln med :
"Men mot all rim och reson sitter nu ett högljutt gäng flåsmoraliska gubbar av alla kön och åldrar och hetsar upp sig över ""bimbons"" fräckhet."

Jag förstår att du vill värna och stötta den unga flickan i det aktuella fallet du beskriver. Men är det rätt att göra det med samma mynt? Dessutom undrar jag faktiskt vad du menar med "gubbar av alla kön"?
Döljer sig manshat eller t.o.m. någon släng av homofobi i orden?
Likaså "åldrar", ger du unga pojkar en känga här, eller är det äldre män? Eller vad menar du? Eller är kängan helt enkelt riktad mot alla utan journalistexamen?

Jag undrar som du: "Har vi inte kommit längre än så?"

FRA-Ingvar
"JK anser att bloggen, där Alexandersson publicerade en hemlig handling från FRA, inte faller under yttrandefrihetsgrundlagen eller tryckfrihetsförordningen."( från Expressen)
Ingvar Åkesson på FRA har vimsat till det igen. Han lämnade in anmälan på fel ställe men JK var vänliga nog och lämnade över anmälan till åklarmyndigheten istället.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , och Intressant

Kommentarer
Postat av: deeped

Jag tycker iofs det där "gubbar av alla åldrar och kön" var det enda någorlunda briljanta i den texten :)

2008-07-30 @ 01:33:54
URL: http://deepedition.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.