När man inte trodde det kunde bli värre

Alliansen är sannerligen den mest misslyckade regeringen någonsin. När de var i opposition var de förespråkare för värnandet om den enskildes integritet och påtalade vikten av att staten inte ska utvecklas till ett kontrollsamhälle. Nu inför de på löpande band den ena idiotiska övervakningslagen efter den andra.

Vi har fått FRA-lagen och på gång är IPRED och Datalagringen. Och nu igår dök spelutredningen upp där den svenska staten vill stärka sitt spelmonopol och blockera utländska spelsajter och tillämpa censur på nätet. I förslaget ingår ett förbud för banker att förmedla pengar/insatser mellan kunder i Sverige och utländska spelbolag. Det dyker upp kontroll av oss lite här och var. För någon vecka sedan uppmanade Reinfeldt oss att handla julklappar: made in Sweden.

moderat.se står det: Vårt mål är att hela tiden vara ett parti i förändring.

Moderaterna är sannerligen ett parti i förändring! Nya bud varje dag.
Vad kommer i morgon?

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

Hej syster.Min sista blogg kommentar.Ta vara på orden,, ni kommer inse om några år att jag hade rätt,, om ni någonsin upptäcker fifflet.Ang bränna lik till värme i husen.Som att det inte vore billigare och omvandla vatten till gas och förbränna vilket sedan omvandlas till vatten igen.Jaha få se nu.vi har plötsligt Ipred. Fra,Pku,Rfid,Lissabon .Nu saknas bara dödspatrullerna som i smyg bryter sig in hos dig och tränade plockar din familj i tysthet rövar bort sanningsägare,politiskt aktiva,oliktänkande,kritiserare.För att tydligen har vi snart någonstans att göra av med kropparna.Menar I Usa har Fema redan byggt 2000 koncentrationsläger i smyg bakom ryggen på befolkningen.Här bygger man några få kamoflerade men större istället och får det och se fint ut enligt byråkratisna alal riktlinjer.Lika falskt owelliskt som allt annat i detta samhälle = Sverige i en snar framtid.Nu när underättelsetjäsnterna samarbetar kan man skicka hit offren ochså som man mördar.tänk om dom kidnappade somalierna hade kremerats..I somalien sa vittnet ; Nej vi vet ingenting vi lämnade av han i sitt hemland.Från jord är du kommen till jord ska du åter varda.

fråga Beatrice Ask om dom trupperna som övar på att raida hus i sverige i tyshet på kvällarna (Anti terror My As).

dom trupper som består av en blanding nationaliteter Europeiska mm och speciellt baltiska.Ja ett bra sätt att få tag i folk som inte har kännedom om sina egna brott.Gaskamamrn var inte så effektiv lämnar för mycket spår så nu ska smygbrännas istället.När du ändå är igång så kan du ta chansen och fråga Beatrice ask Om den 30 åriga antiterrorplanen och miljökatastrof där alla nya hangarfartyg som ska sjösättas så att dom kan invadera eurpa i falska löften om undsättning när Europa blir översvämmat och därigenom sålla av befolkningen som ett gigantiskt New Orleans.Hejsvejs.im out of here.2008-12-16 @ 12:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.