F U DN!

Idag har DN en artikel och menar att Piratpartiet "utnyttjar läget".
DN har precis som många andra inte förstått att Piratpartiet vunnit framgångar därför att vårt samhälle och våra politiker inte förstår att samma regler och lagar som gäller i samhället också borde gälla på nätet.
Vi är många nu som ifrågasätter våra politikers ansvarlöshet när det gäller våra medborgerliga rättigheter. Vi vill att det som gäller IRL även ska gälla på nätet. Det handlar alltså inte om att "utnyttja läget", det handlar om att vi vill visa våra politiker att vi vill ha vårt privatliv i fred och våra rättigheter kvar!

Piratpartiet har funnits i flera år. Vet DN om det? Man kan ju börja undra. Utnyttja läget, ja jösses! Skärp er nu! Det handlar om att staten inte ska ha en total kontroll av oss, vilket de kan få med alla idiotlagar som nu poppar upp, den ena efter den andra. FRA, IPRED, ACTA, Datalagringsdirektivet o.s.v.

Nog hade man väntat sig mer av en etablerad gammal blaska som DN, tillika deras ledarskribenter! Men det visar sig om och om igen vilka digitala analfabeter de är, journalister liksom våra politiker.

Ja, jag generaliserar nu. Jag vet att det finns politiker och journalister m. fl. som inte tycker om den utveckling som nu sker. Dessutom har både V och Mp tydligt talat om att de inte stödjer de integritetskränkande lagarna FRA och IPRED.

Ska det vara så svårt att begripa att vi INTE accepterar den politik som nu förs och därmed väljer att stödja Piratpartiet?
Det handlar inte om "gratis" eller att "utnyttja läget", det handlar om våra liv!

Vilken framtid vill NI ha?

Läs även Oscar Swartz på SvT Opinion om spelutredningen och Mark Klamberg om FRA.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.