Beatrice Ask hånar svenska folket

Anna Troberg lyfter fram en mycket viktig detalj, nämligen var Beatrice Ask väljer att hålla dagens pressträff om IPRED. På Filmhuset, inte i anslutning till riksdagen. Därmed visar Beatrice Ask på vilken sida hon står. D.v.s filmbranschens.
Det är ett hån mot alla dem som protesterat mot lagen.

Piratpartiets Christian Engström menar att de små förändringarna som nu presenteras inte gör någon skillnad utan det är: Som läppstift på en gris.

Socialdemokraterna velar fortfarande i frågan.

HAX har tagit fram bevis som visar att regeringen ljuger angående EU-direktivet:
"IPRED1 är ett EU-direktiv som gäller fler saker än piratjägarlagen. I det stora hela måste Sverige införliva detta direktiv i svensk lagstiftning, ja.
Men EG-domstolen säger uttryckligen att medlemsstaterna inte behöver genomföra den del av direktivet som handlar om piratjägarlagen!"

Många har synpunkter på lagen, i AB kan vi både läsa att lagen inte stoppar fildening och att den skulle vara ett steg i rätt riktning. Peter ,TPB, skriver bl.a om problem för artisterna med det nya lagförslaget.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Mike

Dom måste skratta bra mycket åt oss när dom har sina privata träffar och pratar om hur håglösa vi är och hur dom kan driva med oss hur dom vill..Fashisterna.Är helt övertygad om att vi komemr få se ett smyg hitler stazi samhälle inrätta sig närmaste 10-15 åren.Benen på ryggen och fly,.

2008-12-04 @ 18:13:05
Postat av: julhklh

Tänk vad miljoner människor inte vet,Vi är nu inne i en period där en ny världsregering ska kokas ihop usa,s landsförädare kokar soppan för fulla segel,ett chips under huden ska du ha,för att köpa å sälja,kontanter gäller inte längre,ge akt moment 22 gäller.

2008-12-04 @ 18:45:22
Postat av: Gurra

Underbart! Nu kanske några snikna ungar som inte vill betala 9:- för en låt via iTunes, kan avskräckas lite från att ladda hem illegalt.

2008-12-04 @ 22:58:05
Postat av: asigurari de sanatate

Min uppfattning är att att små presenteras förändringar kommer att göra några skillnader i framtiden, nu är det för tidigt att något ska förändras.

2011-08-23 @ 15:53:35
URL: http://www.asiguraridesanatate.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 

Reggad på Commo.se

Bloggtoppen.se
Add to Technorati Favorites
Creeper
ip information
Bloggtopplista
Bookmark and Share
RSS 2.0
.